4 Mart 2012 Pazar

HAVUÇLU KEK


Hazırlama Zamanı dakika
Pişirme Zamanı dakika
Kaç Kişilik
Malzemeler    3 büyük yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 çay bardağı 1,5 su bardağı rendelenmiş havuç 2,5 su bardağı elenmiş un 1 paket kabartma tozu 2 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi 1 paket vanilya   
Hazırlanışı
şeker ve yumurtayı en az beş dakika boyunca çırpın, ardından kalan malzemeleri ekleyip  karışana kadar çırpın, hamuru yağladığımız kalıba boşaltıp 180 derecede ısınmış fırında pişirin. soğuyunca kalıbından çıkarın.Üzerine hindistan cevizi serpin
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder