4 Mart 2012 Pazar

İTALYAN USULÜ MAKARNA

Hazırlama Zamanı  5 dakika
Pişirme Zamanı  15 dakika
Kaç Kişilik  4
Malzemeler 500 gr. çubuk makarna, 1 yemek kaşığı domates salçası 3 diş sarımsak, 1 kase kaşar peyniri, 2kaşık sıvı yağ. 1 yemek kaşığı tere yağ
Hazırlanışı
1- Makarnaları tuzlu kaynar suya atıp haşlayıp suyunu süzün. 2- Bir kaşık tereyağını tencereye koyup üzerine makarnaları dökün ,biraz çevirdikten sonra altını kapatın. 3-2 kaşık sıvı yağı tavaya koyup üzerine domates salçasını ve ezilmiş sarımsakları ekleyip kavurun 4- Makarnaları servis tabağına boşaltıp üzerine domates salçasını sıcak olarak dökünüz. 5- Domateslerin üzerine de rendelenmiş kaşar peynirini serpip servis yapınız.

Afiyet olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder